Sähköisen toimintatavan hyödyt yrityksellesi

Sähköinen toimintapa

  • tehostaa yhteistyötä yrityksen ja tilitoimiston välillä
  • yhdistää ja automatisoi kirjanpidon eri työvaiheita
  • nopeuttaa yrityksen liiketoiminnastaan tarvittavan tiedon saamista, jopa reaaliaikaisesti
  • poistaa päällekkäisen työn

Voit milloin tahansa tarkastella Kirjanpidon selailun kautta esim. meneillään olevan kuukauden kirjanpidon tapahtumia ja porautua luvuista suoraan kyseiselle ostolaskulle asti.
Et tarvitse it-osaajaa, päivitykset ja varmuuskopioinnit hoituvat automaattisesti.
 

Ostolaskut

Verkkolaskuina saapuvat ostolaskut välittyvät automaattisesti Admin Partners Oy:n selainpohjaiseen Fivaldi ostolaskujen kierrätysjärjestelmään tarkastettaviksi ja tiliöitäviksi. Yrityksesi saa sähköpostin kierrossa olevista laskuista tarkastusta ja hyväksyntää varten. Hyväksynnän jälkeen laskut siirtyvät kirjanpitoon ja ovat sen jälkeen maksettavissa sähköisesti sopimuksen mukaan joko yrityksesi tai tilitoimistomme taholta. Myös sähköpostitse tai kirjeitse tulevat laskut voidaan helposti siirtää ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn.

Laskut löytyvät jälkikäteen helposti sekä laskujen kuvina, että kirjanpidon selailun kautta. Voit myös hakea esim. tietyn toimittajan laskut halutulta ajanjaksolta ja vaikka siirtää ne taulukkolaskentaohjelmaan sisäistä laskentaa varten.
 

Myynninhallinta

Selainpohjaisesti toimiva myynninhallinta mahdollistaa myyntilaskujen luomisen ja lähettämisen sähköisesti verkkolaskuina, sähköpostilla tai paperiversiona. Ei tarvita myöskään paperien toimittamista tilitoimistoon jälkikäteen. Suoritukset kuittaantuvat automaattisesti tiliotteiden kirjaamisen yhteydessä.

Tiliotteet saapuvat tilitoimiston käsiteltäviksi automaattisesti suoraan kirjanpito-ohjelmaan, mikä vähentää manuaalista työtä ja paperikopioita ei tarvita.
 

eTasku

Voit myös ottaa käyttöön sähköisen eTaskun käteis- ja luottokorttien käsittelyyn. Otat vain puhelimellasi kuvan kuitista, jolla siirrät sen tilitoimiston käsiteltäväksi. eTaskussa pääset myös itse näkemään ja jatkokäsittelemään kuitteja. eTaskusta tapahtumat siirtyvät hyväksyntä- ja tarkastusprosessin jälkeen automaattisesti kirjanpitojärjestelmään.

eTaskun mobiiliversion avulla voit tehdä matkalaskut näppärästi vaikka jo työmatkan aikana. eTasku osaa laskea päivärahat ja kilometrikorvaukset automaattisesti.

Taloushallinto- ja talouspäällikköpalvelut pienille ja PK-yrityksille joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaisesti


Sähköisesti, nykyaikaisesti ja reaaliaikaisesti


-

ADMIN PARTNERS OY


Peurankatu 20
24100 SALO
p. 040 125 7184
info[at]adminpartners.fi


Perustettu 2006


Y-tunnus
2037089-3