Tilitoimistopalvelut

Tilitoimistopalvelumme kattavat laajasti eri taloushallinnon palvelut, kuten kirjanpito, tilinpäätökset, konsernitilinpäätökset, vero- ja muut viranomaisasiat, alv-asiat, osto- ja myyntireskontrien hoito, laskujen maksu, laskutus, palkkahallinto, tulosseuranta kuukausittain.

Rakennetaan yrityksellesi sopiva palvelukokonaisuus ja sovitaan, mitä toimintoja yrityksenne haluaa hoitaa itse ja mitkä toiminnot on järkevää ulkoistaa tilitoimistolle. Usein esimerkiksi myyntilaskutuksen yritykset hoitavat mielellään itse. Samoin ostoreskontran hoito voi olla toteutettuna niin, että yritys hoitaa reskontran omilla resursseillaan ja ehkä omassa toiminnonohjausjärjestelmässään, mutta tilitoimistomme valvoo ja ohjeistaa kirjauksia etänä ja toimii neuvonantajana.

Työnjako voidaan suunnitella joustavasti yrityksesi ja tilitoimistomme välillä riippuen yrityksesi omista henkilöresursseista ja yrityksesi käytössä olevista toiminnonohjaus- tai muista ohjelmistoista.

Mikäli yrityksesi käyttää toimistomme kanssa samaa järjestelmää, ei tarvita tuplatallennuksia ja kirjaukset näkyvät suoraan kirjanpidossa ja reskontrassa. Ajantasaista ja kustannustehokasta!

Sähköinen palvelumme mahdollistaa palvelun ajasta ja paikasta riippumatta ja käytössäsi on aina reaaliaikainen talousinformaatio. Lue lisää sähköisen toimintatavan hyödyistä yrityksellesi.


Tilitoimistopalveluidemme lisäksi tarjoamme myös

Talouspäällikköpalvelut
Talouspäällikkö / Controller -palvelut, budjetointi, sisäinen laskenta, analyysit, raportointi.
 

Muut palvelut
Luotettavana tukenasi myös muissa taloudenhallinnan tarpeissasi, kuten kansainvälisen kaupan tilanteet, yrityksen perustamiset, muutosilmoitukset, yleiset toimiston hallinnolliset tehtävät ja rutiinit, erilaiset tuki- ja rahoitushakemukset ja -tilitykset. Lisäksi käytettävissäsi myös sähköinen arkisto yrityksesi erilaisten asiakirjojen, kuten pöytäkirjojen, arkistointiin.

Taloushallinto- ja talouspäällikköpalvelut pienille ja PK-yrityksille joustavasti yrityksesi tarpeiden mukaisesti


Sähköisesti, nykyaikaisesti ja reaaliaikaisesti


-

ADMIN PARTNERS OY


Peurankatu 20
24100 SALO
p. 040 125 7184
info[at]adminpartners.fi


Perustettu 2006


Y-tunnus
2037089-3